Hei, olehan varovainen, täällä on hengenvaarallista liikkua!
Kimppuusi saattaa hyökätä iso, mutainen ja karvainen peto kellertävät hampaat ojossa ennen kuin pääset edes pihatietä pidemmälle. Enemmän sinun on kuitenkin pelättävä sitä sen pienempää kaveria, töppöjaloistaan huolimatta se liikkuu vallan vauhdikkasti ja ketterästi saaden sinut kiinni huomaamattasti. Pikku kaveri on ovela eikä se pelkää käyttää raakaa väkivaltaa tunkeilijoiden karkottamiseksi! Jos tästä parivaljakosta selviät, ota opiksesi ja pysy kaukana räjähdysalttiista energiapommista, jonka tulinen kuumuus polttaa täydelliseen muotoon nypityt kulmakarvasi hetkessä. Vaarallisin kaikista on kuitenkin öinen saalistaja, tallin ehdoton hallitsija, julmista julmin ja häijyistä häijyin. Ennen kuin ehdit kissaa sanoa, tunnet terävät kynnet niskanahassasi ja pian olet Tuomion oma. Uskallatko astua peremmälle?

Nyt kun olet uskaltautunut läpi koettelemusten viidakon, olet lämpimästi tervetullut virtuaalitalliin nimeltä Hengenvaara. Talli on perustettu alunperin helmikuussa 2010, mutta se on kokenut pitkän hiljaiselon vuosina 2012-2013, josta herääminen on tapahtunut kesällä 2014. Tallin pääasiallinen tarkoitus on toimia hevosten majapaikkana, kisausta ja kasvatusta varten. Hoitajia tallille ei oteta eikä enää uudelleen heräämisen jälkeen tallityttöjä tai yksityishevosiakaan. Hengenvaara on pitkän mietinnän ja pohdinnan tuloksena syntynyt, sitä oli kaavailtu jo ennen nimenkään päättämistä. Halusin tallin, jossa voisin säilyttää omia hevosiani, kisata niitä, kasvattaa, aloittaa ihan alusta, tehdä juuri niin kuin itse halusin. Hengenvaarasta ei ollut tarkoituskaan tulla huippukuuluisa, huippusuosittu talli - eikä siitä ikinä sellaista tulekaan. Hengenvaara on humoristinen, veltolla mielellä toimiva panostuskohde, kun jos siltä tuntuu. Sen kanssa tehdään sitä mikä parhaalta tuntuu, tavoitteet on korkealla, mutta niihin ei juuri koskaan päästä. Tehdään just sitä mitä halutaan, just niin kuin halutaan.

Hengenvaara sijaitsee virtuaalisessa, tuntemattomassa paikassa, lähempänä sivistystä kuin miltä näyttää. Hengenvaara tönöttää keskellä kuvankaunista lehtimetsää, lähipiirissään kukkuloita ja niittyjä, pienoinen hiekkapohjainen uittolammikkokin. Sivistys sijaitsee tarkalleen ottaen 6,3km päässä: reilu kilometri hiekkatietä ja sitten maantietä pohjoiseen ja saavut lähimpään keskustaan. Hengenvaara on kaikkea sitä minkä voi saavuttaa ja virtuaalisesti se on mahdollista. Kunnon tallikierroksen voit tilata muuta-sivulta vaikka heti!

Terveisin,
Hapero (VRL-06115) sekä vahtikissa Tuomio.

Virtuaalitalli / a sim game stable